Tung : Punë : Argëtuese
 
Argëtuese | 29 projekte
 
Festivali shkollor i filmit
krijuar në Kosovë për ASK më 02.2014 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Identiteti dhe dizajni i Festivalit të 5-të të American School of Kosova (ASK), i cili mbahet për çdo vit në lokalet shkollore dhe i fton nxënësit...
MË SHUMË
 
Zemra më e butë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Dizajni dhe ilustrimi i kopertinës së librit të Rrezearta Reka Thaçit, Zemra më e butë se barku.
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN - 5    
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike, Argëtuese)

I zbuluar për herë të parë në ditën e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008, NEWBORN u bë menjëherë atraksioni i mbrëmjes, simboli i...
MË SHUMË
 
Festa e fundvitit 2012
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2012 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Argëtuese)

Pas suksesit të vitit paraprak, Raiffeisen na zgjodhi sërish për ta organizuar festën e fundvitit 2012, me një kërkesë të vetme e të veçantë: të...
MË SHUMË
 
Festa e fundvitit 2011  
E sertë krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2011 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Argëtuese)

Nga ne u kërkua të organizonim festën e fundvitit për të gjithë punëtorët e Raiffeisen Bank në Kosovë. Kërkesa kryesore ishte që kjo të jetë një...
MË SHUMË
 
Kah me shku?
krijuar në Shqipëri e Kosovë për Karrota më 07.2011 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Publike & Politike, Argëtuese, Profesionale)

Ky website është nismë e jona vetanake, për të kontribuar në shërbimet shqiptare online, të cilave iu mungon përmbajtja në fusha të ndryshme. Kishte...
MË SHUMË
 
Shumë dhurata, shumë fruta
krijuar në Kosovë për Devolli më 09.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri duke i përdorë disa prej 6,202...
MË SHUMË
 
Snoop Dogg në mahallë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 07.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Promo & Ndodhi, MP & Media, Telekom & TI, Argëtuese)

Në bashkëpunim të ngushtë me Z mobile dhe kompani të tjera partnere, organizimi i koncertit të Snoop Dogg në Stadiumin e Qytetit të Prishtinës ishte...
MË SHUMË
 
Fol sa të duash, çka të duash  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Argëtuese)

Mixha u bë i famshëm në internet nga dy intervista të tij në TV Klan Kosova, ku ai flet për lumturinë dhe nuk ngurron të shprehet në gjuhën...
MË SHUMË
 
Kënaqu duke fituar
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 30,501 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Shumë shije, plot shpërblime
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri në një dyqan, i cili e sheh se...
MË SHUMË
 
Bota e dhuratave
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese të qumështit Vita nga Devolli. Ne e përdorëm paketimin e qumështit në TV reklamë sikur të ishte njëra prej...
MË SHUMË
 
Shijo dhe fito
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 20,007 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Gëzuar gjithçka
krijuar në Kosovë për Z mobile më 04.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

Si pjesë e promocionit për Z mobile, ne u siguruam t'ua urojmë lexuesve të gazetave gati çdo ditë të rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare, qoftë...
MË SHUMË
 
Askush nuk u beson këtyre çmimeve
krijuar në Kosovë për Z mobile më 03.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Argëtuese)

Produkti "Fol me 5" i Z mobile ofronte çmime aq të ulëta për thirrje dhe SMS brenda këtij rrethi, sa që ishte e pabesueshme. Ne e përdorëm këtë...
MË SHUMË
 
Kopertina e biografisë së A. Demaçit
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

E dizajnuam kopertinën e librit për jetën e Adem Demaçit, aktivistit prominent shqiptar, për Shtëpinë Botuese "Rrokullia". Ky dizajn përmban...
MË SHUMË
 
A nuk do duhej te ishe diku tjetër?
krijuar në Shqipëri për AMC më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

Paketës "What's Up" të AMC-së, e njohur si "The Youth Tool" (Mjeti i të rinjëve), i duhej një ndryshim imazhi që t'i qasej konsumatorëve me më...
MË SHUMË
 
Thuaje me ikona  
E sertë krijuar në Kosovë për AMC më 04.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

AMC lançoi një produkt të ri dhe të pazakontë, të quajtur Zlango, i krijuar enkas për t'a bërë komunikimin me SMS më argëtues për abonentët e moshës...
MË SHUMË
 
Libri i vogël i kuq  
E sertë krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2008 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

Libri i vogël i kuq është një publikim vetëpromovues i Ogilvy | Karrota në formë të një libri të vogël, që përmban një fjalorth të terminologjisë së...
MË SHUMË
 
Mbretëria e re e kazinove
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Argëtuese)

Pas ndryshimit të pronarëve dhe rihapjes, King Casino kërkoi një mënyrë jo të shtrenjtë, por efektive, për të treguar për ndryshimet në menaxhment...
MË SHUMË
 
Cila është e jotja?
krijuar në Shqipëri për AMC më 09.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Ishte koxha sfidë për ta menduar dhe prodhuar fushatën "Fun Tune" për shërbimin Ring Back Tone (muzika që nganjëherë e dëgjon në telefon mobil duke...
MË SHUMË
 
SMS Grand Prix loja shpërblyese
krijuar në Shqipëri për AMC më 08.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Koncepti dhe prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese SMS Grand Prix kërkonte qasje të veçantë, në mënyrë që të tërhiqte sa ma shumë konsumatorë që...
MË SHUMË
 
Eja n'Evropë  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 05.2008 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

"Eja n'Evropë" ishte një program edukativ-argëtues i financuar nga Zyra Civile Ndërkombëtare (ICO), me qëllim që t'i përfshijë qytetarët e Kosovës...
MË SHUMË
 
Pije një çaj me BA    
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për British Airways më 05.2007 me komente
(Web & Lojëra, Argëtuese, Sport & Turizëm)

Dizajni dhe zhvillimi i një loje interaktive online në formë të e-kartolinës, për t'i promovuar ofertat speciale të British Airways. Përdoruesit...
MË SHUMË
 
Kur të kesh kohë me humbë
krijuar në Kosovë për Karrota më 09.2005 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)

Bjeri Karrotës dhe Qef n'Qenef janë dy lojë vetë-promovuese të ndërtuara në teknologjinë Flash, me qëllimin e vetëm për të humbur kohë duke i...
MË SHUMË
 
Harta e qendrës së Prishtinës  
krijuar në Kosovë për Karrota më 08.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)

Mënyrë e veçantë e kombinimit të pixel-art dhe teknologjisë Flash, për të krijuar hartën e qendrës së Prishtinës, e përdorur enkas për...
MË SHUMË
 
Logo për Oxygen
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2004 me komente
(Markë & Identitet, Argëtuese)

Dizajni i logos për OJQ-në muzikore, Oxygen.
MË SHUMË
 
Rruga Sesam në gjuhën shqipe  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Me nisjen e TV serialit Sesame Street në gjuhën shqipe, është kërkuar nga ne të prodhojmë materiale edukative, të cilat do iu shpërndaheshin...
MË SHUMË
 
Londra është më afër se që mendon  
E sertë krijuar në Kosovë për British Airways më 08.2003 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Argëtuese, Sport & Turizëm)

Prodhimi kreativ i posterit, kartolinës dhe pyetësorit për lojën shpërblyese të British Airways, me titull "Londra është më afër se që mendon", të...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe