Tung : Punë : Banka & Financa
 
Banka & Financa | 20 projekte
 
Identitet për kompani financiare
krijuar në SHBA për Klientë tjerë më 08.2013 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa)

Zhvillimi i markës dhe identitetit të Frost & Fire, një kompani e riskut dhe shkëmbimit financiar, rishtazi e lançuar në New York City, SHBA....
MË SHUMË
 
Festa e fundvitit 2012
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2012 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Argëtuese)

Pas suksesit të vitit paraprak, Raiffeisen na zgjodhi sërish për ta organizuar festën e fundvitit 2012, me një kërkesë të vetme e të veçantë: të...
MË SHUMË
 
Jetës nuk i dihet kurrë  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Banka & Financa)

Produksion kreativ i fushatës së imazhit dhe korporatës për kompaninë e sigurimeve Dardania, njërin prej lojtarëve më të vjetër në treg, i cili...
MË SHUMË
 
Punë kreative për Panairin Financiar  
E sertë krijuar në Kosovë për Kosova Banks më 10.2012 me komente
(Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Publike & Politike)

Panairi Financiar, iniciativë e Shoqatës së Bankave të Kosovës, organizohet çdo vit për të bashkuar bankat, institucionet financiare dhe kompanitë e...
MË SHUMË
 
Identiteti për Connect
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2012 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Profesionale)

Logo dizajni dhe identiteti i kompanisë së re për Menaxhim dhe Konsulencë, të quajtur "Connect". E punuar në stil të thjeshtëzuar, u realizua duke...
MË SHUMË
 
Ku ti je në rradhë të parë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 07.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Banka Ekonomike, ndër të tjera, krenohet me faktin se është e themeluar me kapital vendor. Nga ne është kërkuar të ideojmë një fushatë e cila do t'i...
MË SHUMË
 
Festa e fundvitit 2011  
E sertë krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2011 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Argëtuese)

Nga ne u kërkua të organizonim festën e fundvitit për të gjithë punëtorët e Raiffeisen Bank në Kosovë. Kërkesa kryesore ishte që kjo të jetë një...
MË SHUMË
 
Ri-dizajnimi i UFC website
krijuar në Zvicër për Klientë tjerë më 10.2011 me komente
(Web & Lojëra, Banka & Financa)

Dizajni i pamjes së website-it të Union of Financial Corners, një kompani për transfere parash, me seli në Zvicër, e cila nga ne kërkoi të...
MË SHUMË
 
Dizajne imazhi korporate
krijuar në Britani të Madhe për Direct Debit më 02.2011 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa, Profesionale)

Gjatë bashkëpunimit tonë dy-vjeçar me Direct Debit Limited, ne dizajnuam të gjitha materialet e imazhit të korporatës, përfshi broshurat,...
MË SHUMË
 
Website për Direct Debit
krijuar në Britani të Madhe për Direct Debit më 09.2010 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Banka & Financa, Profesionale)

Si pjesë e bashkëpunimit dy-vjeçar, detyrat tona përfshinë dizajnin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e website-it të Direct Debit, një prej shërbyesve...
MË SHUMË
 
Fantastike kur gjërat bëhen për ty  
E sertë krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Kur kërkuan nga ne të krijojmë fushatën për Mikro Kredinë e Credins Bank, ne e imagjinuam një dorë të padukshme duke i bërë të gjitha për biznesin...
MË SHUMË
 
Hapja e zyrave në Kosovë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2008 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa)

Me hyrjen e BKT-së në tregun kosovar, nga ne u kërkua të organizojmë një ndodhi të paharrueshme që do të shënonte hapjen e filialës së parë në...
MË SHUMË
 
Përfito nga jastëku yt
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 08.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Duke e përdorur jastëkun si metaforë, ne prodhuam një TV reklamë që i paraqet Depozitat me Afat si kursimet më të sigurta dhe më tradicionale për...
MË SHUMË
 
Identiteti i Auditorit Gjeneral
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2006 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Publike & Politike)

Dizajni i identitetit të Auditorit Gjeneral në Kosovë, që përmban një helmetë ilire, e cila simbolizon mbrojtjen dhe autoritetin....
MË SHUMË
 
Konto për fëmijë
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2004 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa)

Ilustrim për të identifikuar konton për fëmijë të Raiffeisen Bank, që paraqitet në çdo kartelë me hapjen e llogarisë....
MË SHUMË
 
Superliga e basketbollit
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 09.2004 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Sport & Turizëm)

Dizajni i logos së Superligës së Basketbollit, e cila është e sponzoruar nga Raiffeisen Bank, që është arsyeja se pse kjo logo përmban elemente...
MË SHUMË
 
VISA nuk njeh kufi  
E sertë krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 06.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa, Profesionale)

Me t'u futur në tregun kosovar për herë të parë, VISA transmetoi disa TV reklama që përshkruanin situata të ndryshme, të cilat, kur largohej kamera...
MË SHUMË
 
Kartelat VISA & Electron
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 05.2004 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa, Profesionale)

Dizajnimi i kartelave VISA dhe Electron për Raiffeisen Bank, të cilat përmbajnë simbole lokale dhe ato të korporatës, të kombinuara në një, dhe të...
MË SHUMË
 
Kreditë Flexi dhe Personale
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 04.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Të krijosh një fushatë për dy produkte të ndryshme kurrë s'është lehtë, edhe nëse ato i përkasin të njëjtës kategori. Edhepse produktet Flexi dhe...
MË SHUMË
 
Identiteti i AmCham
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2004 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa)

Logo dhe identiteti Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë (AmCham), që përmban elemente amerikane dhe kosovare.
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe