cheap nfl jerseys Karrota - Puna - Ushqim & Pije
Tung : Punë : Ushqim & Pije
 
Ushqim & Pije | 20 projekte
 
Uji Miros
krijuar në Kosovë për më 07.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije)

Kemi krijuar reklamën për Ujin Miros, dhe traditën e lashtë të prodhimit nga burimi nëntokësor, me gjithë autoktonitetin e kemi ndërlidhur me kangën...
MË SHUMË
 
Identitet për furrë buke
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Profesionale)

Ne patëm nderin dhe kënaqësinë që ta rifreskojmë identitetin e furrës më të njohur, më tradicionale dhe më simpatike të Mikelit, në qytetin e...
MË SHUMË
 
Identitet për raki safrani
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Identiteti dhe etiketat për kompaninë Melos, një prej prodhuesve të rrallë, jo vetëm në Kosovë, të rakisë së safranit, e cila synon tregjet...
MË SHUMË
 
E kuqe pa turp  
E sertë krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 12.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Për të promovuar lojën shpërblyese me kapakë të Kuqalashes për festat e fundvitit, nga ne u kërkua diçka e veçantë, dhe ne e bëmë pikërisht atë. Me...
MË SHUMË
 
Po Isa, ku mbeti?
krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Në turmën e pafund të promocioneve për 100 vjetorin e shtetit shqiptar, për t'u dalluar një reklamë ishte e doemosdoshme të bëhej e veçantë, më...
MË SHUMË
 
Sempre - gjithmonë, gjithkund  
E sertë krijuar në Kosovë për Sempre më 12.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Të futura rishtas në treg për t'u përballur denjësisht me një produkt të importuar tash 30 vjet, për biskotat Sempre, prodhim vendi, nevojitej një...
MË SHUMË
 
Kampion për vitamina
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Lëngut të frutave Jaffa Champion i nevojitej një fushatë përforcimi imazhi gjatë verës, kushtuar fëmijëve gjatë pushimeve të tyre verore. Ne...
MË SHUMË
 
Shumë dhurata, shumë fruta
krijuar në Kosovë për Devolli më 09.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri duke i përdorë disa prej 6,202...
MË SHUMË
 
Garë për punëtorët
krijuar në Kosovë për Coca-Cola më 09.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Dizajni i ftesës për garën ndërmjet punëtorëve rajonalë të Coca-Cola, e cila u shpërnda çdo ditë për një javë, duke lëshuar çdo ditë nga pak më...
MË SHUMË
 
Promocioni Ultra Energy
krijuar në Kosovë për Coca-Cola më 07.2010 me komente
(Promo & Ndodhi, Ushqim & Pije)

Organizimi i një promocioni të madh shije/degustimi të pijes Ultra Energy nga Coca-Cola, që u mbajt anembanë Kosovës për 14 ditë rresht, në 7...
MË SHUMË
 
Kënaqu duke fituar
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 30,501 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Shumë shije, plot shpërblime
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri në një dyqan, i cili e sheh se...
MË SHUMË
 
Bota e dhuratave
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese të qumështit Vita nga Devolli. Ne e përdorëm paketimin e qumështit në TV reklamë sikur të ishte njëra prej...
MË SHUMË
 
Shijo dhe fito
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 20,007 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Një gotë ujë luan rol të madh
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 08.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Edukativo-arsimore, Publike & Politike)

Për ta zbutur reduktimin e ujit, ne prodhuam një reklame vetëdijësimi për Ujësjellësin Rajonal të Prishtinës, për ta përçuar një porosi të thjeshtë...
MË SHUMË
 
Zhvillimi i hortikulturës
krijuar në Kosovë për Zyra Zvicerane më 01.2009 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije)

Logo dhe identiteti për Competitive Fund for Innovation (CFI), dedikuar promovimit dhe zhvillimit të hortikulturës dhe agro prodhimit në Kosovë....
MË SHUMË
 
Një histori në çdo shishe  
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për Klientë tjerë më 12.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Pas një pauze të shkurtër prej ndryshimit të imazhit dhe identitetit të prodhuesit të privatizuar rishtazi, veraria gjigante e Rahovecit e nisi...
MË SHUMË
 
Pi qumësht në kuti  
E sertë krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 05.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Nga ne është kërkuar të prodhojmë një fushatë shtypi për ta ndihmuar rritjen e qumështit në kuti në tregun e Shqipërisë, si dhe të rrisim...
MË SHUMË
 
Identitet për agro prodhues
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2007 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

APC (Agro Product Commerce) është eksportuesi i parë kosovar i këpurdhave të ngrira. Ata më pas zgjeruan veprimtarinë edhe me fruta dhe perime të...
MË SHUMË
 
Kuti e pazakontë qumështi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2004 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Ndryshe nga produktet tjera të ngjashme të qumështit në tregun Kosovar, paketimi i qumështit "Etnik" është bërë me qëllim për t'i tërhequr...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe