Tung : Punë : Web & Lojëra
 
Web & Lojëra | 22 projekte
 
Nji rrugë e dy punë
krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2014 me komente
(Web & Lojëra)

Dhurata jonë për ju sivjet, është një sfidë e cila edhe të argëton edhe të bën ndihmës të babadimrit, sepse duke skiju ke me i mbledhë dhuratat të...
MË SHUMË
 
Website i CEL
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Web & Lojëra)

Gjatë konceptimit të webfaqes së CEL-it, apo Qendrës për Barazi dhe Liri Gjinore, u pa e rrugës që kjo faqe të strukturohej thjeshtë dhe lezeçëm, të...
MË SHUMË
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile. Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili...
MË SHUMË
 
Sa më shumë, aq më lirë  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Prodhimi dhe ekzekutimi i fushatës së ofertës së IPKO-s "Business Free Team", që përfshin TV reklamë, dizajne përjashta, fletushka dhe lojë për...
MË SHUMË
 
Më the të thash
krijuar në Maqedoni për Albafone më 02.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Realizimi i fushatës për ofertën e Albafone "Fol dy javë falas", duke paguar vetem 100 denarë për komunikim pa limit dy javor. Fushata ka përfshirë...
MË SHUMË
 
Identiteti për psikiatrët forenzikë
krijuar në Finlandë për Klientë tjerë më 12.2013 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Dizajnimi i markës, identitetit dhe webfaqes se Whiteray & Delving, kompanisë së konsulencës për psikiatri forenzike, rishtazi të hapur në Helsinki,...
MË SHUMË
 
Lançimi i Albafone
krijuar në Maqedoni për Albafone më 09.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Promo & Ndodhi, Telekom & TI)

Duke u lançuar si operatori i fundit virtual në tregun maqedon, Albafone i qaset një grupi specifik konsumatorësh: përqindjes së lartë të...
MË SHUMË
 
Identiteti për Innarch
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2013 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Logo, identiteti dhe website i studios së arkitekturës, të quajtur Innarch, e cila rishtas u hap në Prishtinë. Shiko këtu website-in e Innarch....
MË SHUMË
 
Ri-dizajnimi i markës dhe website
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Bashkë me re-dizajnimin e identitetit të Promedia, ne dizajnuam dhe zhvilluam website-in e kësaj kompanie, duke përdorë elemente të markës së re, e...
MË SHUMË
 
Website i EUICC
krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 12.2011 me komente
(Web & Lojëra, Publike & Politike)

Dizajnimi i website-it të EUICC (EU Information and Cultural Centre) është krijuar enkas për t'i reflektuar vlerat Evropiane të kësaj qendre, dhe...
MË SHUMË
 
Ri-dizajnimi i UFC website
krijuar në Zvicër për Klientë tjerë më 10.2011 me komente
(Web & Lojëra, Banka & Financa)

Dizajni i pamjes së website-it të Union of Financial Corners, një kompani për transfere parash, me seli në Zvicër, e cila nga ne kërkoi të...
MË SHUMË
 
Dizajne ikonash
krijuar në Britani të Madhe për Klientë tjerë më 10.2011 me komente
(Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Sport & Turizëm)

Dizajne të ikonave për website-in dhe identitetin e UFC, si dhe për një software për menaxhimin e dyqaneve të biçikletave me qera. Shiko këtu...
MË SHUMË
 
Kah me shku?
krijuar në Shqipëri e Kosovë për Karrota më 07.2011 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Publike & Politike, Argëtuese, Profesionale)

Ky website është nismë e jona vetanake, për të kontribuar në shërbimet shqiptare online, të cilave iu mungon përmbajtja në fusha të ndryshme. Kishte...
MË SHUMË
 
Website i Hotel Victory
krijuar në Kosovë për Victory më 05.2011 me komente
(Web & Lojëra, Sport & Turizëm, Profesionale)

E krijuam këtë website që të reflektojë imazhin luksoz, ekskluzivitetin dhe mikpritjen e Hotelit Victory, duke përdorë PHP dhe MySQL databazë, e...
MË SHUMË
 
Website për Direct Debit
krijuar në Britani të Madhe për Direct Debit më 09.2010 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Banka & Financa, Profesionale)

Si pjesë e bashkëpunimit dy-vjeçar, detyrat tona përfshinë dizajnin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e website-it të Direct Debit, një prej shërbyesve...
MË SHUMË
 
Gara me penallti
krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Produksioni, dizajni dhe programimi i një e-mail loje me penallti futbolli për Z mobile, si mjet përcjellës i disa fushatave të Kampionatit Botëror...
MË SHUMË
 
E ëndërruam... e bëmë
krijuar në Kosovë për Victory më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Edukativo-arsimore)

Në vazhdën e fushatës të një viti më parë, me sloganin "Ëndërroj" (shih projektin) ne krijuam fushatën e Kolegjit Universitar "Victory", e cila...
MË SHUMË
 
Imagjinoje këtë...
krijuar në Britani të Madhe për Klientë tjerë më 05.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Prodhimi i dy reklamave informative për software-at e menaxhimit të sistemeve, YourTivoli dhe SSP , të prodhuara nga Orb Data. Përbëhen nga...
MË SHUMË
 
Imazhi i korporatës së Z mobile  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 01.2010 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve më sfiduese dhe më të këndëshme të vitit. Me dy operatorë mobilë...
MË SHUMË
 
Pije një çaj me BA    
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për British Airways më 05.2007 me komente
(Web & Lojëra, Argëtuese, Sport & Turizëm)

Dizajni dhe zhvillimi i një loje interaktive online në formë të e-kartolinës, për t'i promovuar ofertat speciale të British Airways. Përdoruesit...
MË SHUMË
 
Kur të kesh kohë me humbë
krijuar në Kosovë për Karrota më 09.2005 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)

Bjeri Karrotës dhe Qef n'Qenef janë dy lojë vetë-promovuese të ndërtuara në teknologjinë Flash, me qëllimin e vetëm për të humbur kohë duke i...
MË SHUMË
 
Harta e qendrës së Prishtinës  
krijuar në Kosovë për Karrota më 08.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)

Mënyrë e veçantë e kombinimit të pixel-art dhe teknologjisë Flash, për të krijuar hartën e qendrës së Prishtinës, e përdorur enkas për...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe