Tung : Punë : Telekom & TI
 
Telekom & TI | 52 projekte
 
Rimbush dhe fito dyfishin
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Animacioni për ofertën më të freskët të ZOG mobile, ilustrohet me një sqarim të qartë të ofertës dhe rezulton në krijimin e një kaotike të lezeçme,...
MË SHUMË
 
Mbushjet
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijimin e animacionit për kartelat rimbushëse ZOG, e kemi punuar me shumë kënaqësi. E shfrytëzuam si mundësi të mirë për konfirmimin e karaktereve,...
MË SHUMË
 
5 cent me krejt operatorët
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Pas lancimit të ZOG mobile, vazhduam me krijimin e reklamës për ofertën e parë. Zogu me zërin më të ëmbël dhe entuziazmin për shpalosjen e ofertës...
MË SHUMË
 
ZOG mobile lancimi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Lancimi i animacionit dhe print materialeve për telefoninë më të re dhe entuziaste të Kosovës - ZOG mobile. Zogu më i ri e njëkohësisht më vigjilent...
MË SHUMË
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile. Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili...
MË SHUMË
 
Sivjet në deti merre botën me veti
krijuar në Shqipëri e Kosovë për IPKO më 07.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijuam Animacionin për ofertën verore të Ipko’s. Kemi palos “valixhen universale”, me gjësendet që i duhen secilit kur niset për deti, megjithatë...
MË SHUMË
 
Mos e le jetën me t'ikë
krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

TV reklamë super e shpejtë për shërbimin e IPKO-s, 3G, i vetmi në vend, e cila tregon se sa e shkurtër është jeta nëse nuk e shfrytëzon të tërë...
MË SHUMË
 
Sa më shumë, aq më lirë  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Prodhimi dhe ekzekutimi i fushatës së ofertës së IPKO-s "Business Free Team", që përfshin TV reklamë, dizajne përjashta, fletushka dhe lojë për...
MË SHUMË
 
Më the të thash
krijuar në Maqedoni për Albafone më 02.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Realizimi i fushatës për ofertën e Albafone "Fol dy javë falas", duke paguar vetem 100 denarë për komunikim pa limit dy javor. Fushata ka përfshirë...
MË SHUMË
 
Nëntori festiv
krijuar në Maqedoni për Albafone më 11.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Pas krijimit të identitetit kryekëput “shqip” për Albafone, fushata për 28 nëntorin ishte një ndër më argëtueset për ne, ku patëm rastin të kalojmë...
MË SHUMË
 
Lançimi i Albafone
krijuar në Maqedoni për Albafone më 09.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Promo & Ndodhi, Telekom & TI)

Duke u lançuar si operatori i fundit virtual në tregun maqedon, Albafone i qaset një grupi specifik konsumatorësh: përqindjes së lartë të...
MË SHUMË
 
Materialet identifikuese
krijuar në Maqedoni për Albafone më 09.2013 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Para lançimit të madh të kompanisë, nga ne u kërkua të zhvillonim materialet identifikuese të Albafone, të frymëzuara nga logo që na është dhënë më...
MË SHUMË
 
Gjindu me teknologjinë aty ku duhet
krijuar në SHBA për Solaborate më 04.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Prodhimi i TV reklamës së animuar për Solaborate, një rrjet i ri social në tregun botëror, i dedikuar për profesionistë në fushën e teknologjisë....
MË SHUMË
 
Website për Direct Debit
krijuar në Britani të Madhe për Direct Debit më 09.2010 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Banka & Financa, Profesionale)

Si pjesë e bashkëpunimit dy-vjeçar, detyrat tona përfshinë dizajnin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e website-it të Direct Debit, një prej shërbyesve...
MË SHUMË
 
Snoop Dogg në mahallë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 07.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Promo & Ndodhi, MP & Media, Telekom & TI, Argëtuese)

Në bashkëpunim të ngushtë me Z mobile dhe kompani të tjera partnere, organizimi i koncertit të Snoop Dogg në Stadiumin e Qytetit të Prishtinës ishte...
MË SHUMË
 
Fol sa të duash, çka të duash  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Argëtuese)

Mixha u bë i famshëm në internet nga dy intervista të tij në TV Klan Kosova, ku ai flet për lumturinë dhe nuk ngurron të shprehet në gjuhën...
MË SHUMË
 
Përjeto botërorin me zë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Nga ne u kërkua të promovojmë një ofertë të veçantë të Z mobile, e cila përkonte me kohën kur mbahej Kampionati Botëror i futbollit më 2010. Ne e...
MË SHUMË
 
Gara me penallti
krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Produksioni, dizajni dhe programimi i një e-mail loje me penallti futbolli për Z mobile, si mjet përcjellës i disa fushatave të Kampionatit Botëror...
MË SHUMË
 
Imagjinoje këtë...
krijuar në Britani të Madhe për Klientë tjerë më 05.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Prodhimi i dy reklamave informative për software-at e menaxhimit të sistemeve, YourTivoli dhe SSP , të prodhuara nga Orb Data. Përbëhen nga...
MË SHUMË
 
Gëzuar gjithçka
krijuar në Kosovë për Z mobile më 04.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

Si pjesë e promocionit për Z mobile, ne u siguruam t'ua urojmë lexuesve të gazetave gati çdo ditë të rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare, qoftë...
MË SHUMË
 
Askush nuk u beson këtyre çmimeve
krijuar në Kosovë për Z mobile më 03.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Argëtuese)

Produkti "Fol me 5" i Z mobile ofronte çmime aq të ulëta për thirrje dhe SMS brenda këtij rrethi, sa që ishte e pabesueshme. Ne e përdorëm këtë...
MË SHUMË
 
Krijo ekipin tënd  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 02.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Për ta promovuar pruduktin "Fol me 10" të Z mobile ishte paksa sfiduese. Një sondazh tregonte se shumë përdorues nuk i vendosin 10 njerëzit më të...
MË SHUMË
 
Lançimi i Z mobile  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 01.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, MP & Media, Telekom & TI)

Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve më sfiduese dhe më të këndëshme të vitit, duke qenë se dy...
MË SHUMË
 
Imazhi i korporatës së Z mobile  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 01.2010 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve më sfiduese dhe më të këndëshme të vitit. Me dy operatorë mobilë...
MË SHUMË
 
Të ka ikur mendja?
krijuar në Shqipëri për AMC më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

AMC Zero është një post-paid paketë krejt ndryshe nga të tjerat në tregun e Shqipërisë. Përveç se do paguash çdo muaj vetëm aq sa shpenzon,...
MË SHUMË
 
A nuk do duhej te ishe diku tjetër?
krijuar në Shqipëri për AMC më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

Paketës "What's Up" të AMC-së, e njohur si "The Youth Tool" (Mjeti i të rinjëve), i duhej një ndryshim imazhi që t'i qasej konsumatorëve me më...
MË SHUMË
 
Bëje jetën më të lehtë me AMC Easy
krijuar në Shqipëri për AMC më 04.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

AMC Easy është një shërbim praktik i cili e kryen pikërisht atë që thotë - ta bën jetën më të lehtë. Ky shërbim ia mundëson konsumatorit të ketë...
MË SHUMË
 
Për gjeneratat e reja të shpikësve  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2009 me komente
(Markë & Identitet, MP & Media, Telekom & TI, Edukativo-arsimore)

Dizajn identiteti, posterësh, reklama gazetash dhe shërbime marrëdhëniesh me publikun për IPKO Foundation, institucion që u shpërndan bursa...
MË SHUMË
 
Thuaje me ikona  
E sertë krijuar në Kosovë për AMC më 04.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

AMC lançoi një produkt të ri dhe të pazakontë, të quajtur Zlango, i krijuar enkas për t'a bërë komunikimin me SMS më argëtues për abonentët e moshës...
MË SHUMË
 
Kanaçja What's Up
krijuar në Shqipëri për AMC më 03.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Duke vazhduar me stilin rebelioz të paketës "What's Up", të dedikuar të të rinjëve, ne krijuam mini fushatën dhe dizajnet për paketimin e ri të...
MË SHUMË
 
15 vjet komunikim inteligjent
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 11.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Profesionale)

Për të festuar 15 vjet shumë të suksesshme në biznesin e elektronikës, CCS kërkoi një TV reklamë tërheqëse dhe të buxhetit të ulët, për t'i...
MË SHUMË
 
AMC Karta, me më shumë shërbime  
E sertë krijuar në Shqipëri për AMC më 10.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Me lançimin e AMC SIM kartelës së re me më shumë veçori dhe emër të ri, ne dizajnuam identitetin e ri të produktit, bashkë me paketimin e ri, si dhe...
MË SHUMË
 
What's up Splash & Super Splash
krijuar në Shqipëri për AMC më 10.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Në vazhdimësi me stilin e krijuar paraprakisht të paketës "What's Up", të dedikuar të rinjëve, ne prodhuam dy mini-fushata që i promovojnë ofertat...
MË SHUMË
 
Cila është e jotja?
krijuar në Shqipëri për AMC më 09.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Ishte koxha sfidë për ta menduar dhe prodhuar fushatën "Fun Tune" për shërbimin Ring Back Tone (muzika që nganjëherë e dëgjon në telefon mobil duke...
MË SHUMË
 
SMS Grand Prix loja shpërblyese
krijuar në Shqipëri për AMC më 08.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Koncepti dhe prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese SMS Grand Prix kërkonte qasje të veçantë, në mënyrë që të tërhiqte sa ma shumë konsumatorë që...
MË SHUMË
 
Dua të bëj TEXT me ty sonte!  
E sertë krijuar në Shqipëri për AMC më 07.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Për ta rifreskuar shërbimin SMS Flirt të AMC-së, nevojitej diçka e re dhe e pazakontë. Vetë shërbimi kishte kohë që ishte aktiv, por i duhej një...
MË SHUMË
 
Çfarë mund të bësh me 250 lekë?
krijuar në Shqipëri për AMC më 07.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Koncepti dhe prodhimi i TV reklamës, billbordëve, posterëve, reklamave për gazeta dhe revista, broshurave dhe fletushkave për ofertën verore "Çfarë...
MË SHUMË
 
Familja dhe miqtë
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Duke ofruar shërbimin Familja dhe Miqtë për herë të parë, Vala kërkoi nga ne të prodhojmë një fushatë që do të tregonte se sa lirë është të flasësh...
MË SHUMË
 
Bisedat zgjaten, çmimet ulen
krijuar në Kosovë për Vala më 04.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Si pjesë e përmirësimit të shërbimeve, Vala për herë të parë ofroi paketa post-paid, të cilat mundësonin biseda shumë më të gjata për çmime shumë më...
MË SHUMË
 
Mbulueshmëria më e madhe
krijuar në Kosovë për Vala më 12.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Konceptimi, dizajni dhe prodhimi i TV reklamës, billbordëve, posterëve dhe reklamave për gazeta, për fushatën e mbulueshmërisë së Vala, e cila...
MË SHUMË
 
Identiteti i ri i Vala  
E sertë krijuar në Kosovë për Vala më 11.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Duke qenë operatori i vetëm në Kosovë asokohe, Vala 900 ndërmorri një sërë zhvillimesh teknike për të përmirësuar shërbimin ndaj konsumatorëve, që...
MË SHUMË
 
Shlyerja e borxhit
krijuar në Kosovë për PTK më 10.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Shërbimi i parë i përmirësuar si markë e re, Telekomi i Kosovës ia bëri të gjithë konsumatorëve të mundshme që ta shlyejnë borxhin me këste pa...
MË SHUMË
 
Lançimi i Telekomit të Kosovës
krijuar në Kosovë për PTK më 04.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Për herë të parë në treg si markë më vete, Telekomit të Kosovës, modul biznesi i PTK-së, i duhej një lançim imazhi të korporatës. Ne prodhuam...
MË SHUMË
 
Identiteti i ri i PTK
krijuar në Kosovë për PTK më 01.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Publike & Politike)

Korporata më e madhe publike në vend, Posta dhe Telekomi i Kosovës, kërkoi ndryshim të përgjithshëm të imazhit, i cili njëkohësisht do të...
MË SHUMË
 
Shërbimet e korporatës
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 10.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Pasi na kërkuan të dalim me një koncept dhe produksion të tri reklamave televizive që do ti përshkruanin shërbimet e korporatës Albtelecom, ne...
MË SHUMË
 
008 - SMS ulja e çmimeve
krijuar në Kosovë për Vala më 08.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimeve të operatorit mobil, Vala, rezultoi me ofertën me zbritje të dukshme të çmimeve të SMS-ëve, në €0.08 për...
MË SHUMË
 
Thirrjet ndërkombëtare 50% më lirë
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Si pjesë e përmirësimit të shërbimeve të operatorit mobil, Vala, produkti që ofron thirrje ndërkombëtare me çmim 50% më të ulët kërkonte reklamë të...
MË SHUMË
 
Të dua është vetëm dy fjalë larg
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Operatori mobil, Vala, për herë të parë mundëson SMS ndërkombëtarë, duke kërkuar rritje të trafikut të SMS-ëve dhe në të njëjtën kohë të mos humb në...
MË SHUMË
 
Kur të kesh kohë me humbë
krijuar në Kosovë për Karrota më 09.2005 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)

Bjeri Karrotës dhe Qef n'Qenef janë dy lojë vetë-promovuese të ndërtuara në teknologjinë Flash, me qëllimin e vetëm për të humbur kohë duke i...
MË SHUMË
 
Harta e qendrës së Prishtinës  
krijuar në Kosovë për Karrota më 08.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)

Mënyrë e veçantë e kombinimit të pixel-art dhe teknologjisë Flash, për të krijuar hartën e qendrës së Prishtinës, e përdorur enkas për...
MË SHUMË
 
Kartelat rimbushëse të ilustruara  
E sertë krijuar në Kosovë për Vala më 06.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Dizajni i tri llojeve të kartelave rimbushëse për shërbimin pre-paid të telefonisë mobile Vala 900. Të gjitha kartelat kanë ngjashmëri, por secila...
MË SHUMË
 
U pjek pitja!
krijuar në Kosovë për Vala më 05.2005 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Zbritja e madhe e çmimit për SIM Kartelat e Vala 900 i mundësonte të gjithëve ta kenë një numër telefoni mobil. Duke iu drejtuar konsumatorëve të...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe