Tung : Punë : Edukativo-arsimore
 
Edukativo-arsimore | 23 projekte
 
Identitet për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajn llogoje për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila bën ndërmjetësimin në mes studentëve dhe trajnuesve Kosovar...
MË SHUMË
 
Logo identitet për Toka
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Logo dhe identitet për një qendër kreative të edukimit të quajtur Toka, e cila ka për qëllim që t’u mundosojë të rinjëve të moshave 8-18 e më shumë,...
MË SHUMË
 
Identitet për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 07.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajn llogoje për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila ofron trajnime nga profile të ndryshme të shkollave profesionale, duke...
MË SHUMË
 
Festivali shkollor i filmit
krijuar në Kosovë për ASK më 02.2014 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Identiteti dhe dizajni i Festivalit të 5-të të American School of Kosova (ASK), i cili mbahet për çdo vit në lokalet shkollore dhe i fton nxënësit...
MË SHUMË
 
Zemra më e butë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Dizajni dhe ilustrimi i kopertinës së librit të Rrezearta Reka Thaçit, Zemra më e butë se barku.
MË SHUMË
 
Dil prej shtëpie
krijuar në Kosovë për AUK më 05.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Edukativo-arsimore, Profesionale)

Instituti i Trajnimit dhe Zhvillimit në Universitetin Amerikan të Kosovës (AUK) kërkoi nga ne ta krijonim një fushatë televizive të buxhetit të...
MË SHUMË
 
Promovime shkollore
krijuar në Kosovë për ASK më 12.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Dizajne të ndryshme për promovime të llojllojshme që ofron American School of Kosova, që përfshijnë teste të gjuhës angleze, kurse, konferenca dhe...
MË SHUMË
 
Bashkon punëdhënësit e punëkërkuesit
krijuar në Kosovë për Luxembourg Dev më 09.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Prodhimtari, Edukativo-arsimore)

Si vazhdimësi e fushatës së kaluar për Qendrat e Edukimit Promocional nëpër Kosovë, nga ne u kërkua të prodhojmë një fushatë për të promovuar...
MË SHUMË
 
Mirësevini në shkollë
krijuar në Kosovë për ASK më 09.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Dizajni i billbordeve për American School Kosova (ASK), me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, me imazhe vizuele gazmore, që e reflektojnë...
MË SHUMË
 
Diplomë britanike n'Prishtinë  
E sertë krijuar në Kosovë për Riinvest Instituti më 08.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Staffordshire university nga Britania e Madhe është futur rishtazi në skenën arsimore kosovare, nëpërmjet programit të British Faculty of Business...
MË SHUMË
 
Rifreskim imazhi
krijuar në Kosovë për Riinvest Instituti më 05.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Pas ndarjes nga Universiteti AAB, që ndodhi rishtas, Riinvesti kërkoi nga ne të dizajnojmë dhe prodhojmë një numër të madh materialesh për...
MË SHUMË
 
Bjeri papunësisë shkelm  
E sertë krijuar në Kosovë për Luxembourg Dev më 11.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore)

Fushatë që promovon Qendrat e Edukimit Promocional në të gjitha qytetet e kryesore të Kosovës, duke ofruar trajnime falas në një numër të madh të...
MË SHUMË
 
Na u bashkangjit
krijuar në Kosovë për Victory më 05.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Fushatë e buxhetit me të ulët, në formë njoftimi apo buletini, për afatet e regjistrimit në Kolegjin Universitar "Victory", si dhe katër reklama të...
MË SHUMË
 
E ëndërruam... e bëmë
krijuar në Kosovë për Victory më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Edukativo-arsimore)

Në vazhdën e fushatës të një viti më parë, me sloganin "Ëndërroj" (shih projektin) ne krijuam fushatën e Kolegjit Universitar "Victory", e cila...
MË SHUMË
 
Kopertina e biografisë së A. Demaçit
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

E dizajnuam kopertinën e librit për jetën e Adem Demaçit, aktivistit prominent shqiptar, për Shtëpinë Botuese "Rrokullia". Ky dizajn përmban...
MË SHUMË
 
Një gotë ujë luan rol të madh
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 08.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Edukativo-arsimore, Publike & Politike)

Për ta zbutur reduktimin e ujit, ne prodhuam një reklame vetëdijësimi për Ujësjellësin Rajonal të Prishtinës, për ta përçuar një porosi të thjeshtë...
MË SHUMË
 
Ëndërroj...
krijuar në Kosovë për Victory më 08.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Edukativo-arsimore)

Kur na kërkuan të prodhonim një TV reklamë për Kolegjin Universitar Victory, ishin shumë kërkesa që donin plotësuar, për t'i reklamuar drejtimet e...
MË SHUMË
 
Për gjeneratat e reja të shpikësve  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2009 me komente
(Markë & Identitet, MP & Media, Telekom & TI, Edukativo-arsimore)

Dizajn identiteti, posterësh, reklama gazetash dhe shërbime marrëdhëniesh me publikun për IPKO Foundation, institucion që u shpërndan bursa...
MË SHUMË
 
Shkolle e re - imazh i ri
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2009 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajni i identitetit për shkollën e re private, fillore dhe të mesme, në Prishtinë, të quajtur Zenit.
MË SHUMË
 
Libri i vogël i kuq  
E sertë krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2008 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

Libri i vogël i kuq është një publikim vetëpromovues i Ogilvy | Karrota në formë të një libri të vogël, që përmban një fjalorth të terminologjisë së...
MË SHUMË
 
Eja n'Evropë  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 05.2008 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

"Eja n'Evropë" ishte një program edukativ-argëtues i financuar nga Zyra Civile Ndërkombëtare (ICO), me qëllim që t'i përfshijë qytetarët e Kosovës...
MË SHUMË
 
Apliko tani!
krijuar në Kosovë për AUK më 07.2007 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Dizajni dhe shtypi i materialeve të ndryshme për aplikimin e studentëve në Universitetin Amerikan në Kosovë. Na është kërkuar të prodhojmë...
MË SHUMË
 
Rruga Sesam në gjuhën shqipe  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Me nisjen e TV serialit Sesame Street në gjuhën shqipe, është kërkuar nga ne të prodhojmë materiale edukative, të cilat do iu shpërndaheshin...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe