cheap nfl jerseys Karrota - Puna - Sport & Turizëm
Tung : Punë : Sport & Turizëm
 
Sport & Turizëm | 13 projekte
 
Viti ka 365 ditë pushim
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Sport & Turizëm)

Me futjen në tregun kosovar për herë të parë, VAS Tour kërkoi një fushatë imazhi/promocionale të buxhetit të ulët, për ta promovuar kompaninë, si...
MË SHUMË
 
Dizajne ikonash
krijuar në Britani të Madhe për Klientë tjerë më 10.2011 me komente
(Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Sport & Turizëm)

Dizajne të ikonave për website-in dhe identitetin e UFC, si dhe për një software për menaxhimin e dyqaneve të biçikletave me qera. Shiko këtu...
MË SHUMË
 
Website i Hotel Victory
krijuar në Kosovë për Victory më 05.2011 me komente
(Web & Lojëra, Sport & Turizëm, Profesionale)

E krijuam këtë website që të reflektojë imazhin luksoz, ekskluzivitetin dhe mikpritjen e Hotelit Victory, duke përdorë PHP dhe MySQL databazë, e...
MË SHUMË
 
Përjeto botërorin me zë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Nga ne u kërkua të promovojmë një ofertë të veçantë të Z mobile, e cila përkonte me kohën kur mbahej Kampionati Botëror i futbollit më 2010. Ne e...
MË SHUMË
 
Gara me penallti
krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Produksioni, dizajni dhe programimi i një e-mail loje me penallti futbolli për Z mobile, si mjet përcjellës i disa fushatave të Kampionatit Botëror...
MË SHUMË
 
Shijo turizmin rural
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Sport & Turizëm)

Care International kërkoi nga ne të krijonim një fushatë me buxhet shumë të ulët, që do ta promovonte turizmin rural në Novobërdë, i cili ofronte...
MË SHUMË
 
Krijo ekipin tënd  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 02.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Për ta promovuar pruduktin "Fol me 10" të Z mobile ishte paksa sfiduese. Një sondazh tregonte se shumë përdorues nuk i vendosin 10 njerëzit më të...
MË SHUMË
 
Pije një çaj me BA    
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për British Airways më 05.2007 me komente
(Web & Lojëra, Argëtuese, Sport & Turizëm)

Dizajni dhe zhvillimi i një loje interaktive online në formë të e-kartolinës, për t'i promovuar ofertat speciale të British Airways. Përdoruesit...
MË SHUMË
 
Sa mirë e njeh BA?
krijuar në Kosovë për British Airways më 05.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Sport & Turizëm)

Dizajni i një pyetësori të veçantë për operatorët e udhëtimeve, i bërë për një garë se kush po di më shumë për kompaninë British Airways, për të...
MË SHUMË
 
Shkolla e basketbollit M.R.
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 02.2005 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Sport & Turizëm)

Dizajni dhe ilustrimi i logos dhe imazhit për shkollën e basketbollit "Mark Rodiqi", bashkë me posterin promocional.
MË SHUMË
 
Superliga e basketbollit
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 09.2004 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Sport & Turizëm)

Dizajni i logos së Superligës së Basketbollit, e cila është e sponzoruar nga Raiffeisen Bank, që është arsyeja se pse kjo logo përmban elemente...
MË SHUMË
 
O sa mirë me qenë shqiptar  
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për Klientë tjerë më 03.2004 me komente
(Markë & Identitet, Sport & Turizëm)

Logo dizajni për "Tifozat Kuq e Zi", adhuruesit e Kombëtares Shqiptare, e cila tanimë është bërë shenja identifikuese e të gjithë adhuruesve të...
MË SHUMË
 
Londra është më afër se që mendon  
E sertë krijuar në Kosovë për British Airways më 08.2003 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Argëtuese, Sport & Turizëm)

Prodhimi kreativ i posterit, kartolinës dhe pyetësorit për lojën shpërblyese të British Airways, me titull "Londra është më afër se që mendon", të...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe