Tung : Punë : Promo & Ndodhi
 
Promo & Ndodhi | 18 projekte
 
Hartat e linjave të autobusëve
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 11.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Për shkak të mungesës së çfarëdo informate për linjat e autobusëve të Trafikut Urban të Prishtinës, ne vendosëm që t'a dizajnojmë hartën e linjave...
MË SHUMË
 
Lançimi i Albafone
krijuar në Maqedoni për Albafone më 09.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Promo & Ndodhi, Telekom & TI)

Duke u lançuar si operatori i fundit virtual në tregun maqedon, Albafone i qaset një grupi specifik konsumatorësh: përqindjes së lartë të...
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN - 5    
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike, Argëtuese)

I zbuluar për herë të parë në ditën e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008, NEWBORN u bë menjëherë atraksioni i mbrëmjes, simboli i...
MË SHUMË
 
Festa e fundvitit 2012
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2012 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Argëtuese)

Pas suksesit të vitit paraprak, Raiffeisen na zgjodhi sërish për ta organizuar festën e fundvitit 2012, me një kërkesë të vetme e të veçantë: të...
MË SHUMË
 
Punë kreative për Panairin Financiar  
E sertë krijuar në Kosovë për Kosova Banks më 10.2012 me komente
(Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Publike & Politike)

Panairi Financiar, iniciativë e Shoqatës së Bankave të Kosovës, organizohet çdo vit për të bashkuar bankat, institucionet financiare dhe kompanitë e...
MË SHUMË
 
Sempre - gjithmonë, gjithkund  
E sertë krijuar në Kosovë për Sempre më 12.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Të futura rishtas në treg për t'u përballur denjësisht me një produkt të importuar tash 30 vjet, për biskotat Sempre, prodhim vendi, nevojitej një...
MË SHUMË
 
Festa e fundvitit 2011  
E sertë krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2011 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Argëtuese)

Nga ne u kërkua të organizonim festën e fundvitit për të gjithë punëtorët e Raiffeisen Bank në Kosovë. Kërkesa kryesore ishte që kjo të jetë një...
MË SHUMË
 
Bjeri papunësisë shkelm  
E sertë krijuar në Kosovë për Luxembourg Dev më 11.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore)

Fushatë që promovon Qendrat e Edukimit Promocional në të gjitha qytetet e kryesore të Kosovës, duke ofruar trajnime falas në një numër të madh të...
MË SHUMË
 
Duaje tënden  
E sertë krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 09.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

"Duaje tënden" është një nismë në bashkëpunim me Lëvizjen VETËVENDOSJE! me qëllim promovimi të prodhimeve të vendit. Vizito faqen në Facebook. Ne i...
MË SHUMË
 
Snoop Dogg në mahallë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 07.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Promo & Ndodhi, MP & Media, Telekom & TI, Argëtuese)

Në bashkëpunim të ngushtë me Z mobile dhe kompani të tjera partnere, organizimi i koncertit të Snoop Dogg në Stadiumin e Qytetit të Prishtinës ishte...
MË SHUMË
 
Promocioni Ultra Energy
krijuar në Kosovë për Coca-Cola më 07.2010 me komente
(Promo & Ndodhi, Ushqim & Pije)

Organizimi i një promocioni të madh shije/degustimi të pijes Ultra Energy nga Coca-Cola, që u mbajt anembanë Kosovës për 14 ditë rresht, në 7...
MË SHUMË
 
Prishtina, përherë e re
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 06.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Sponzoruar nga Z mobile, ne dizajnuam materiale shtypi dhe promovuam aktivitetet rinore për Ditën e Çlirimit të Prishtinës, me parullën "Prishtina,...
MË SHUMË
 
Takim për osteoporozën
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, MP & Media, Publike & Politike, Profesionale)

Në bashkëpunim me Shoqatën e Osteoporozës së Kosovës, Roche kërkoi nga ne të organizojmë një takim pune për Osteoporozën, trajtimin dhe...
MË SHUMË
 
Hapja e zyrave në Kosovë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2008 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa)

Me hyrjen e BKT-së në tregun kosovar, nga ne u kërkua të organizojmë një ndodhi të paharrueshme që do të shënonte hapjen e filialës së parë në...
MË SHUMË
 
Eja n'Evropë  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 05.2008 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

"Eja n'Evropë" ishte një program edukativ-argëtues i financuar nga Zyra Civile Ndërkombëtare (ICO), me qëllim që t'i përfshijë qytetarët e Kosovës...
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN     
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Vetëm 11 ditë para se të ndodhte, ne na erdhi një ide që do ta ngjallte edhe më shumë festimin e ditës më të madhe të historisë së vendit -...
MË SHUMË
 
Xella hapja e fabrikës
krijuar në Kosovë për Xella më 09.2007 me komente
(Promo & Ndodhi, Prodhimtari)

Prodhuesi i njohur austriak i tullave, Xella, kërkoi nga ne të organizojmë hapjen solemne të fabrikës në Kosovë në oborr të ndërtesës, në mënyrë që...
MË SHUMË
 
Llamkos hapja e fabrikës
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2006 me komente
(Promo & Ndodhi, Prodhimtari)

Pak kohë pas privatizimit, fabrika e llamarinës, Llamkos, kërkoi nga ne të organizojmë ceremoninë e hapjes solemne, për ti prezentuar pronarët e...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe