Tung : Punë : Devolli
 
Devolli | 6 projekte
 
Broshura dhe materiale shtypi
krijuar në Kosovë për Devolli më 09.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Gjatë bashkëpunimit tonë me Qendrën e Automjeteve të Kosovës (QAK), ne kemi dizajnuar dhe prodhuar një numër të madh produktesh shtypi, duke...
MË SHUMË
 
Shumë dhurata, shumë fruta
krijuar në Kosovë për Devolli më 09.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri duke i përdorë disa prej 6,202...
MË SHUMË
 
Kënaqu duke fituar
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 30,501 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Shumë shije, plot shpërblime
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri në një dyqan, i cili e sheh se...
MË SHUMË
 
Bota e dhuratave
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese të qumështit Vita nga Devolli. Ne e përdorëm paketimin e qumështit në TV reklamë sikur të ishte njëra prej...
MË SHUMË
 
Shijo dhe fito
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 20,007 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe