Tung : Punë : Dizajn & Publikime
 
Dizajn & Publikime | 70 projekte
 
Rimbush dhe fito dyfishin
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Animacioni për ofertën më të freskët të ZOG mobile, ilustrohet me një sqarim të qartë të ofertës dhe rezulton në krijimin e një kaotike të lezeçme,...
MË SHUMË
 
Mbushjet
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijimin e animacionit për kartelat rimbushëse ZOG, e kemi punuar me shumë kënaqësi. E shfrytëzuam si mundësi të mirë për konfirmimin e karaktereve,...
MË SHUMË
 
5 cent me krejt operatorët
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Pas lancimit të ZOG mobile, vazhduam me krijimin e reklamës për ofertën e parë. Zogu me zërin më të ëmbël dhe entuziazmin për shpalosjen e ofertës...
MË SHUMË
 
ZOG mobile lancimi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Lancimi i animacionit dhe print materialeve për telefoninë më të re dhe entuziaste të Kosovës - ZOG mobile. Zogu më i ri e njëkohësisht më vigjilent...
MË SHUMË
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile. Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili...
MË SHUMË
 
Sivjet në deti merre botën me veti
krijuar në Shqipëri e Kosovë për IPKO më 07.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijuam Animacionin për ofertën verore të Ipko’s. Kemi palos “valixhen universale”, me gjësendet që i duhen secilit kur niset për deti, megjithatë...
MË SHUMË
 
Mos e le jetën me t'ikë
krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

TV reklamë super e shpejtë për shërbimin e IPKO-s, 3G, i vetmi në vend, e cila tregon se sa e shkurtër është jeta nëse nuk e shfrytëzon të tërë...
MË SHUMË
 
Më the të thash
krijuar në Maqedoni për Albafone më 02.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Realizimi i fushatës për ofertën e Albafone "Fol dy javë falas", duke paguar vetem 100 denarë për komunikim pa limit dy javor. Fushata ka përfshirë...
MË SHUMË
 
Festivali shkollor i filmit
krijuar në Kosovë për ASK më 02.2014 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Identiteti dhe dizajni i Festivalit të 5-të të American School of Kosova (ASK), i cili mbahet për çdo vit në lokalet shkollore dhe i fton nxënësit...
MË SHUMË
 
Nëntori festiv
krijuar në Maqedoni për Albafone më 11.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Pas krijimit të identitetit kryekëput “shqip” për Albafone, fushata për 28 nëntorin ishte një ndër më argëtueset për ne, ku patëm rastin të kalojmë...
MË SHUMË
 
Hartat e linjave të autobusëve
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 11.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Për shkak të mungesës së çfarëdo informate për linjat e autobusëve të Trafikut Urban të Prishtinës, ne vendosëm që t'a dizajnojmë hartën e linjave...
MË SHUMË
 
Zgjedhjet lokale 2013 - Prishtinë
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 11.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Dizajni dhe idejimi i platformës së plotë të komunikimit për fushatën e balotazhit në Prishtinë, për Lëvizjen Vetëvendosje!...
MË SHUMË
 
Zemra më e butë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Dizajni dhe ilustrimi i kopertinës së librit të Rrezearta Reka Thaçit, Zemra më e butë se barku.
MË SHUMË
 
Materialet identifikuese
krijuar në Maqedoni për Albafone më 09.2013 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Para lançimit të madh të kompanisë, nga ne u kërkua të zhvillonim materialet identifikuese të Albafone, të frymëzuara nga logo që na është dhënë më...
MË SHUMË
 
Dizajni i Alternativës
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 07.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Dizajni i kopertinës the i brendisë së publikimit të Alternativës Qeverisëse të Lëvizjes VETËVENDOSJE!
MË SHUMË
 
Promovime shkollore
krijuar në Kosovë për ASK më 12.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Dizajne të ndryshme për promovime të llojllojshme që ofron American School of Kosova, që përfshijnë teste të gjuhës angleze, kurse, konferenca dhe...
MË SHUMË
 
Po Isa, ku mbeti?
krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Në turmën e pafund të promocioneve për 100 vjetorin e shtetit shqiptar, për t'u dalluar një reklamë ishte e doemosdoshme të bëhej e veçantë, më...
MË SHUMË
 
Jetës nuk i dihet kurrë  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Banka & Financa)

Produksion kreativ i fushatës së imazhit dhe korporatës për kompaninë e sigurimeve Dardania, njërin prej lojtarëve më të vjetër në treg, i cili...
MË SHUMË
 
Bashkon punëdhënësit e punëkërkuesit
krijuar në Kosovë për Luxembourg Dev më 09.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Prodhimtari, Edukativo-arsimore)

Si vazhdimësi e fushatës së kaluar për Qendrat e Edukimit Promocional nëpër Kosovë, nga ne u kërkua të prodhojmë një fushatë për të promovuar...
MË SHUMË
 
Mirësevini në shkollë
krijuar në Kosovë për ASK më 09.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Dizajni i billbordeve për American School Kosova (ASK), me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, me imazhe vizuele gazmore, që e reflektojnë...
MË SHUMË
 
Diplomë britanike n'Prishtinë  
E sertë krijuar në Kosovë për Riinvest Instituti më 08.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Staffordshire university nga Britania e Madhe është futur rishtazi në skenën arsimore kosovare, nëpërmjet programit të British Faculty of Business...
MË SHUMË
 
Rifreskim imazhi
krijuar në Kosovë për Riinvest Instituti më 05.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Pas ndarjes nga Universiteti AAB, që ndodhi rishtas, Riinvesti kërkoi nga ne të dizajnojmë dhe prodhojmë një numër të madh materialesh për...
MË SHUMË
 
Sa lehtë për tu paguar
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Krijimi i dy billbordëve për bashkëpunimin e markave të mobilerisë ekskluzive Bizzarro dhe Starcard të TEB Bankës, që tregon se sa lehtë është tani...
MË SHUMË
 
Libërth për komunat
krijuar në Kosovë për USAID më 03.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike, Profesionale)

Dizajni i libërthit 45-faqësh për USAID, të titulluar "Iniciativa për komuna demokratike dhe efektive - Programi i fondit stimulues", që përfshiu...
MË SHUMË
 
Dizajne kartelash
krijuar në SHBA për Klientë tjerë më 02.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Viva Cards është një kompani amerikane që prodhon kartela plastike cilësore dhe të dizajnuara bukur, për shumë qëllime, prej kartvizitës së...
MË SHUMË
 
Sempre - gjithmonë, gjithkund  
E sertë krijuar në Kosovë për Sempre më 12.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Të futura rishtas në treg për t'u përballur denjësisht me një produkt të importuar tash 30 vjet, për biskotat Sempre, prodhim vendi, nevojitej një...
MË SHUMË
 
Bjeri papunësisë shkelm  
E sertë krijuar në Kosovë për Luxembourg Dev më 11.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore)

Fushatë që promovon Qendrat e Edukimit Promocional në të gjitha qytetet e kryesore të Kosovës, duke ofruar trajnime falas në një numër të madh të...
MË SHUMË
 
Dizajne ikonash
krijuar në Britani të Madhe për Klientë tjerë më 10.2011 me komente
(Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Sport & Turizëm)

Dizajne të ikonave për website-in dhe identitetin e UFC, si dhe për një software për menaxhimin e dyqaneve të biçikletave me qera. Shiko këtu...
MË SHUMË
 
Na u bashkangjit
krijuar në Kosovë për Victory më 05.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Fushatë e buxhetit me të ulët, në formë njoftimi apo buletini, për afatet e regjistrimit në Kolegjin Universitar "Victory", si dhe katër reklama të...
MË SHUMË
 
Dizajne imazhi korporate
krijuar në Britani të Madhe për Direct Debit më 02.2011 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa, Profesionale)

Gjatë bashkëpunimit tonë dy-vjeçar me Direct Debit Limited, ne dizajnuam të gjitha materialet e imazhit të korporatës, përfshi broshurat,...
MË SHUMË
 
Identiteti për Fryma e Re
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 11.2010 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Kjo parti e sapoformuar kërkoi nga ne të dizajnojmë logon e tyre dhe identitetin që do ti përfaqësonte gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2010. Ne...
MË SHUMË
 
Broshura dhe materiale shtypi
krijuar në Kosovë për Devolli më 09.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Gjatë bashkëpunimit tonë me Qendrën e Automjeteve të Kosovës (QAK), ne kemi dizajnuar dhe prodhuar një numër të madh produktesh shtypi, duke...
MË SHUMË
 
Shumë dhurata, shumë fruta
krijuar në Kosovë për Devolli më 09.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri duke i përdorë disa prej 6,202...
MË SHUMË
 
Garë për punëtorët
krijuar në Kosovë për Coca-Cola më 09.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Dizajni i ftesës për garën ndërmjet punëtorëve rajonalë të Coca-Cola, e cila u shpërnda çdo ditë për një javë, duke lëshuar çdo ditë nga pak më...
MË SHUMË
 
Dizajn materiali për shtyp
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Prodhimtari, Profesionale)

Dizajnimi i materialeve të ndryshme për shtyp për kompanine e konstruksioneve metalike "Elsam", duke përfshirë broshura, katalogje, fletushka dhe...
MË SHUMË
 
Kënaqu duke fituar
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 30,501 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Prishtina, përherë e re
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 06.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Sponzoruar nga Z mobile, ne dizajnuam materiale shtypi dhe promovuam aktivitetet rinore për Ditën e Çlirimit të Prishtinës, me parullën "Prishtina,...
MË SHUMË
 
E ëndërruam... e bëmë
krijuar në Kosovë për Victory më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Edukativo-arsimore)

Në vazhdën e fushatës të një viti më parë, me sloganin "Ëndërroj" (shih projektin) ne krijuam fushatën e Kolegjit Universitar "Victory", e cila...
MË SHUMË
 
Gëzuar gjithçka
krijuar në Kosovë për Z mobile më 04.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

Si pjesë e promocionit për Z mobile, ne u siguruam t'ua urojmë lexuesve të gazetave gati çdo ditë të rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare, qoftë...
MË SHUMË
 
Takim për osteoporozën
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, MP & Media, Publike & Politike, Profesionale)

Në bashkëpunim me Shoqatën e Osteoporozës së Kosovës, Roche kërkoi nga ne të organizojmë një takim pune për Osteoporozën, trajtimin dhe...
MË SHUMË
 
Kopertina e biografisë së A. Demaçit
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

E dizajnuam kopertinën e librit për jetën e Adem Demaçit, aktivistit prominent shqiptar, për Shtëpinë Botuese "Rrokullia". Ky dizajn përmban...
MË SHUMË
 
Krijo ekipin tënd  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 02.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Për ta promovuar pruduktin "Fol me 10" të Z mobile ishte paksa sfiduese. Një sondazh tregonte se shumë përdorues nuk i vendosin 10 njerëzit më të...
MË SHUMË
 
Dizajn dhe publikime për Xella
krijuar në Kosovë për Xella më 08.2009 me komente
(Dizajn & Publikime, Prodhimtari)

Përgjatë bashkëpunimit tonë me Xella, ne kemi krijuar një numër të madh të publikimeve dhe materialeve të tjera të dizajnuara, gjithmonë duke iu...
MË SHUMË
 
A nuk do duhej te ishe diku tjetër?
krijuar në Shqipëri për AMC më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

Paketës "What's Up" të AMC-së, e njohur si "The Youth Tool" (Mjeti i të rinjëve), i duhej një ndryshim imazhi që t'i qasej konsumatorëve me më...
MË SHUMË
 
Shijo klasin, prek diellin
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 05.2009 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Profesionale)

The Touch of Sun është kompleks i mbyllur banimi në Tiranë, që ofron banesa luksoze me çmime shumë të arsyeshme. Nga ne u kërkua të dizajnonim logon...
MË SHUMË
 
Thuaje me ikona  
E sertë krijuar në Kosovë për AMC më 04.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

AMC lançoi një produkt të ri dhe të pazakontë, të quajtur Zlango, i krijuar enkas për t'a bërë komunikimin me SMS më argëtues për abonentët e moshës...
MË SHUMË
 
Kanaçja What's Up
krijuar në Shqipëri për AMC më 03.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Duke vazhduar me stilin rebelioz të paketës "What's Up", të dedikuar të të rinjëve, ne krijuam mini fushatën dhe dizajnet për paketimin e ri të...
MË SHUMË
 
Libri i vogël i kuq  
E sertë krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2008 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

Libri i vogël i kuq është një publikim vetëpromovues i Ogilvy | Karrota në formë të një libri të vogël, që përmban një fjalorth të terminologjisë së...
MË SHUMË
 
Një histori në çdo shishe  
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për Klientë tjerë më 12.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Pas një pauze të shkurtër prej ndryshimit të imazhit dhe identitetit të prodhuesit të privatizuar rishtazi, veraria gjigante e Rahovecit e nisi...
MË SHUMË
 
Mbretëria e re e kazinove
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Argëtuese)

Pas ndryshimit të pronarëve dhe rihapjes, King Casino kërkoi një mënyrë jo të shtrenjtë, por efektive, për të treguar për ndryshimet në menaxhment...
MË SHUMË
 
AMC Karta, me më shumë shërbime  
E sertë krijuar në Shqipëri për AMC më 10.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Me lançimin e AMC SIM kartelës së re me më shumë veçori dhe emër të ri, ne dizajnuam identitetin e ri të produktit, bashkë me paketimin e ri, si dhe...
MË SHUMË
 
Çfarë mund të bësh me 250 lekë?
krijuar në Shqipëri për AMC më 07.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Koncepti dhe prodhimi i TV reklamës, billbordëve, posterëve, reklamave për gazeta dhe revista, broshurave dhe fletushkave për ofertën verore "Çfarë...
MË SHUMË
 
Pi qumësht në kuti  
E sertë krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 05.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Nga ne është kërkuar të prodhojmë një fushatë shtypi për ta ndihmuar rritjen e qumështit në kuti në tregun e Shqipërisë, si dhe të rrisim...
MË SHUMË
 
Eja n'Evropë  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 05.2008 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

"Eja n'Evropë" ishte një program edukativ-argëtues i financuar nga Zyra Civile Ndërkombëtare (ICO), me qëllim që t'i përfshijë qytetarët e Kosovës...
MË SHUMË
 
Edhe rryma është produkt që blehet e kursehet  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 08.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Na u kërkua të krijojmë një fushatë sensibilizuese, që t'ua bëjmë konsumatorëve me dije se mospagesa e rrymës dhe kyçjet jolegale janë të dënueshme...
MË SHUMË
 
Apliko tani!
krijuar në Kosovë për AUK më 07.2007 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Dizajni dhe shtypi i materialeve të ndryshme për aplikimin e studentëve në Universitetin Amerikan në Kosovë. Na është kërkuar të prodhojmë...
MË SHUMË
 
Identitet për agro prodhues
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2007 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

APC (Agro Product Commerce) është eksportuesi i parë kosovar i këpurdhave të ngrira. Ata më pas zgjeruan veprimtarinë edhe me fruta dhe perime të...
MË SHUMË
 
Broshura të filatelisë
krijuar në Kosovë për PTK më 08.2006 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike, Profesionale)

Dizajne të broshurave të filatelisë për Postën e Kosovës, të dizajnuara çdo herë kur lëshohet nga klienti ndonjë koleksion pullash postale me...
MË SHUMË
 
Të dua është vetëm dy fjalë larg
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Operatori mobil, Vala, për herë të parë mundëson SMS ndërkombëtarë, duke kërkuar rritje të trafikut të SMS-ëve dhe në të njëjtën kohë të mos humb në...
MË SHUMË
 
Harta e qendrës së Prishtinës  
krijuar në Kosovë për Karrota më 08.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)

Mënyrë e veçantë e kombinimit të pixel-art dhe teknologjisë Flash, për të krijuar hartën e qendrës së Prishtinës, e përdorur enkas për...
MË SHUMË
 
Kartelat rimbushëse të ilustruara  
E sertë krijuar në Kosovë për Vala më 06.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Dizajni i tri llojeve të kartelave rimbushëse për shërbimin pre-paid të telefonisë mobile Vala 900. Të gjitha kartelat kanë ngjashmëri, por secila...
MË SHUMË
 
Shopping kartelat e QMI
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Dizajni i QMI kartelave, një shërbim i ri, i nisur për konsumatorvt besnikë, të cilët do të mbledhnin pikë dhe të shpërbleheshin nga to....
MË SHUMË
 
Sa mirë e njeh BA?
krijuar në Kosovë për British Airways më 05.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Sport & Turizëm)

Dizajni i një pyetësori të veçantë për operatorët e udhëtimeve, i bërë për një garë se kush po di më shumë për kompaninë British Airways, për të...
MË SHUMË
 
Shkolla e basketbollit M.R.
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 02.2005 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Sport & Turizëm)

Dizajni dhe ilustrimi i logos dhe imazhit për shkollën e basketbollit "Mark Rodiqi", bashkë me posterin promocional.
MË SHUMË
 
Konto për fëmijë
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2004 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa)

Ilustrim për të identifikuar konton për fëmijë të Raiffeisen Bank, që paraqitet në çdo kartelë me hapjen e llogarisë....
MË SHUMË
 
Mos u anko, voto!
krijuar në Kosovë për USAID më 11.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Fushata për të nxitur qytetarët të votojnë në zgjedhjet e vitit 2004 kërkonte një mesazh nxitës të fuqishëm, në mënyrë që të rritej numri i...
MË SHUMË
 
Rruga Sesam në gjuhën shqipe  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Me nisjen e TV serialit Sesame Street në gjuhën shqipe, është kërkuar nga ne të prodhojmë materiale edukative, të cilat do iu shpërndaheshin...
MË SHUMË
 
Kuti e pazakontë qumështi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2004 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Ndryshe nga produktet tjera të ngjashme të qumështit në tregun Kosovar, paketimi i qumështit "Etnik" është bërë me qëllim për t'i tërhequr...
MË SHUMË
 
Kartelat VISA & Electron
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 05.2004 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa, Profesionale)

Dizajnimi i kartelave VISA dhe Electron për Raiffeisen Bank, të cilat përmbajnë simbole lokale dhe ato të korporatës, të kombinuara në një, dhe të...
MË SHUMË
 
Londra është më afër se që mendon  
E sertë krijuar në Kosovë për British Airways më 08.2003 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Argëtuese, Sport & Turizëm)

Prodhimi kreativ i posterit, kartolinës dhe pyetësorit për lojën shpërblyese të British Airways, me titull "Londra është më afër se që mendon", të...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe