Tung : Punë
 
25 Punët e fundit | nga gjithsej 173 projekte
 
Më poshtë janë 25 projektet tona të fundit, ose mund të zgjedhësh njërën prej kategorive anash, për të parë të gjitha punët në atë fushë përkatëse.
 
Nji rrugë e dy punë
krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2014 me komente
(Web & Lojëra)

Dhurata jonë për ju sivjet, është një sfidë e cila edhe të argëton edhe të bën ndihmës të babadimrit, sepse duke skiju ke me i mbledhë dhuratat të...
MË SHUMË
 
Rimbush dhe fito dyfishin
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Animacioni për ofertën më të freskët të ZOG mobile, ilustrohet me një sqarim të qartë të ofertës dhe rezulton në krijimin e një kaotike të lezeçme,...
MË SHUMË
 
Mbushjet
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijimin e animacionit për kartelat rimbushëse ZOG, e kemi punuar me shumë kënaqësi. E shfrytëzuam si mundësi të mirë për konfirmimin e karaktereve,...
MË SHUMË
 
5 cent me krejt operatorët
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Pas lancimit të ZOG mobile, vazhduam me krijimin e reklamës për ofertën e parë. Zogu me zërin më të ëmbël dhe entuziazmin për shpalosjen e ofertës...
MË SHUMË
 
Website i CEL
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Web & Lojëra)

Gjatë konceptimit të webfaqes së CEL-it, apo Qendrës për Barazi dhe Liri Gjinore, u pa e rrugës që kjo faqe të strukturohej thjeshtë dhe lezeçëm, të...
MË SHUMË
 
Identitet për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajn llogoje për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila bën ndërmjetësimin në mes studentëve dhe trajnuesve Kosovar...
MË SHUMË
 
ZOG mobile lancimi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Lancimi i animacionit dhe print materialeve për telefoninë më të re dhe entuziaste të Kosovës - ZOG mobile. Zogu më i ri e njëkohësisht më vigjilent...
MË SHUMË
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile. Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili...
MË SHUMË
 
Logo identitet për Toka
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Logo dhe identitet për një qendër kreative të edukimit të quajtur Toka, e cila ka për qëllim që t’u mundosojë të rinjëve të moshave 8-18 e më shumë,...
MË SHUMË
 
Sivjet në deti merre botën me veti
krijuar në Shqipëri e Kosovë për IPKO më 07.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijuam Animacionin për ofertën verore të Ipko’s. Kemi palos “valixhen universale”, me gjësendet që i duhen secilit kur niset për deti, megjithatë...
MË SHUMË
 
Identitet për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 07.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajn llogoje për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila ofron trajnime nga profile të ndryshme të shkollave profesionale, duke...
MË SHUMË
 
Uji Miros
krijuar në Kosovë për më 07.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije)

Kemi krijuar reklamën për Ujin Miros, dhe traditën e lashtë të prodhimit nga burimi nëntokësor, me gjithë autoktonitetin e kemi ndërlidhur me kangën...
MË SHUMË
 
Mos e le jetën me t'ikë
krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

TV reklamë super e shpejtë për shërbimin e IPKO-s, 3G, i vetmi në vend, e cila tregon se sa e shkurtër është jeta nëse nuk e shfrytëzon të tërë...
MË SHUMË
 
Sa më shumë, aq më lirë  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Prodhimi dhe ekzekutimi i fushatës së ofertës së IPKO-s "Business Free Team", që përfshin TV reklamë, dizajne përjashta, fletushka dhe lojë për...
MË SHUMË
 
Më the të thash
krijuar në Maqedoni për Albafone më 02.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Realizimi i fushatës për ofertën e Albafone "Fol dy javë falas", duke paguar vetem 100 denarë për komunikim pa limit dy javor. Fushata ka përfshirë...
MË SHUMË
 
Festivali shkollor i filmit
krijuar në Kosovë për ASK më 02.2014 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Identiteti dhe dizajni i Festivalit të 5-të të American School of Kosova (ASK), i cili mbahet për çdo vit në lokalet shkollore dhe i fton nxënësit...
MË SHUMË
 
Identiteti për psikiatrët forenzikë
krijuar në Finlandë për Klientë tjerë më 12.2013 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Dizajnimi i markës, identitetit dhe webfaqes se Whiteray & Delving, kompanisë së konsulencës për psikiatri forenzike, rishtazi të hapur në Helsinki,...
MË SHUMË
 
Nëntori festiv
krijuar në Maqedoni për Albafone më 11.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Pas krijimit të identitetit kryekëput “shqip” për Albafone, fushata për 28 nëntorin ishte një ndër më argëtueset për ne, ku patëm rastin të kalojmë...
MË SHUMË
 
Hartat e linjave të autobusëve
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 11.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Për shkak të mungesës së çfarëdo informate për linjat e autobusëve të Trafikut Urban të Prishtinës, ne vendosëm që t'a dizajnojmë hartën e linjave...
MË SHUMË
 
Identiteti për Enerco
krijuar në Kosovë për Enerco më 11.2013 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Identiteti për Enerco, kompani e importit të karburanteve që po rritet shumë shpejt, që ofron zgjidhje të shumëta energjetike për konsum privat apo...
MË SHUMË
 
Zgjedhjet lokale 2013 - Prishtinë
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 11.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Dizajni dhe idejimi i platformës së plotë të komunikimit për fushatën e balotazhit në Prishtinë, për Lëvizjen Vetëvendosje!...
MË SHUMË
 
Identitet për furrë buke
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Profesionale)

Ne patëm nderin dhe kënaqësinë që ta rifreskojmë identitetin e furrës më të njohur, më tradicionale dhe më simpatike të Mikelit, në qytetin e...
MË SHUMË
 
Identitet për raki safrani
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Identiteti dhe etiketat për kompaninë Melos, një prej prodhuesve të rrallë, jo vetëm në Kosovë, të rakisë së safranit, e cila synon tregjet...
MË SHUMË
 
Zemra më e butë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Dizajni dhe ilustrimi i kopertinës së librit të Rrezearta Reka Thaçit, Zemra më e butë se barku.
MË SHUMË
 
Identiteti për Gacaferi Glass
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2013 me komente
(Markë & Identitet, Prodhimtari, Profesionale)

Logo dhe identiteti për Gacaferi Glass, kompani që mirret me prodhimin e xhamave.
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0