Hello : Për ne
 
Informata për kompaninë
 

 
Karrota
Rruga Ali Kelmendi
Prishtinë, Kosovë Shih hartën

+381 38 23 23 33
+377 45678910
+386 4999 4999
E-MAIL
 
 
Me pak fjalë
Themeluar në vitin 2005, Karrota është kompania e vetme në rajon e shpërblyer me Luanin e Artë në Cannes, për krijimin e Monumentit NEWBORN. Sot, ne jemi kompani udhëheqëse në fushat e reklamimit dhe komunikimit të marketingut në Kosovë.
 
Me shumë dashuri
Të përkushtuar ndaj produksionit kreativ dhe përdorimit inovativ të mediave, jemi të specializuar në fushata reklamimi, markë dhe identitet, dizajn & publikime, media interaktive, marrëdhënie me publikun, menaxhim ndodhish (evenimentesh), promocione dhe menaxhim mediash.
 
 
Rekomandoje këtë faqe
 
Na komento
Mendimet tuaja vlejnë shumë për ne, prandaj të lusim të shfrytëzosh hapësirën më poshtë të komentosh për çfarëdo çështje që mund të kesh.
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0