Tung : Njerëz
 
Kompani gjigantësh
 

Happy Prishtina, nga Karrota


Ogilvy | Karrota Harlem Shake

Pasuria më e vlefshme për ne është ekipi ynë, i cili përbëhet prej individëve me edukim e përvojë në menaxhim dhe produksion për prodhimet më cilësore në dizajn, web, shtyp dhe multimedia në Londër, New York dhe Los Angeles, të realizuara për kompanitë e njohura botërore si Apple, British Airways, Mattel, Barclay's Bank, Channel 4 dhe Cisco Systems.

Mbi të gjitha, ajo që e bën këtë ekip të veçantë dhe më të mirë se të gjithë tjerët është fakti se asnjë prej tyre nuk është fort... normal.


 
Rekomandoje këtë faqe
 
Na thuaj ndoj gjë
Mjaft folëm për veten. Duam të dëgjojmë se çka ti mendon për ne? :)
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0