Tung : Lajme  ///  Paraprak 
 
Happy nga Prishtina
Kumtesë lidhur me Ekipi ynë në Kosovë më 13.05.2014
 
PRISHTINË - Videoklipi i këngës "Happy" të Pharrell Williams, tashmë i famshëm dhe i filmuar nëpër qytete të ndryshme nëpër botë, më në fund u prodhua edhe në Prishtinë

Ekipi i Karrota ka punuar pandalur këto tri javët e fundit për ta krijuar një video që e përfaqëson më së miri Prishtinën dhe njerëzit e saj, krejtësisht në baza vullnetare, duke prodhuar kështu një video që jo vetëm se tregon shpirtin e Prishtinës, por edhe i gëzon shpirtërat e atyre që e shikojnë.


Happy Prishtina, nga Karrota
 
 
 Artikulli paraprak        
 
Rekomandoje këtë artikull
 
Na komento
Mendimet tuaja vlejnë shumë për ne, prandaj të lusim të shfrytëzosh hapësirën më poshtë të komentosh për këtë artikull.