Tung : Lajme  ///  Paraprak   Pasues
 
Karrota dhe Ogilvy shkëputen
Lajm lidhur me Udhëheqësia në Kosovë më 02.04.2014
 
PRISHTINA - Pas 8 vjetësh bashkëpunimi të suksesshëm, Karrota dhe Ogilvy vendosin të shkëputen, kryesisht si pasojë e krizës globale ekonomike të viteve të fundit, nga e cila u zvogëluan në masë të madhe buxhetet e klientëve botërorë që operojnë në rajon.

Për më tepër, Karrota planifikon të zgjerohet në shtetet fqinje, që do të ishte e pamundur të bëhej me emrin Ogilvy, meqë Ogilvy është tashmë prezent në këto shtete.
 
 
 Artikulli paraprak        Artikulli pasues 
 
Rekomandoje këtë artikull
 
Na komento
Mendimet tuaja vlejnë shumë për ne, prandaj të lusim të shfrytëzosh hapësirën më poshtë të komentosh për këtë artikull.