Tung : Lajme  ///  Paraprak   Pasues
 
NEWBORN po ngjyroset për 6 vjetor
Lajm lidhur me Prodhime në Kosovë më 01.02.2014
 
PRISHTINË - Për 6 vjetorin e Pavarësisë, Monumenti NEWBORN do të ngjyroset me ngjyrat e kamuflazhit të ushtrive më të shquara në botë, të cilat ndihmuan çlirimin e Kosovës para 15 vjetësh, duke i kujtuar të gjithë ata që sakrifikuan duke luftuar për UÇK dhe NATO.

Vullnetarët ftohen të kontribuojnë, qoftë duke ngjyrosur, ose duke na mundësuar fonde për ushqime, që ta bëjm këtë të mundur.

Tradita vazhdon.
 
 
 Artikulli paraprak        Artikulli pasues 
 
Rekomandoje këtë artikull
 
Na komento
Mendimet tuaja vlejnë shumë për ne, prandaj të lusim të shfrytëzosh hapësirën më poshtë të komentosh për këtë artikull.