Tung : Lajme
 
Lajmet dhe kumtesat e fundit
 
Happy nga Prishtina  
Kumtesë lidhur me Ekipi ynë në Kosovë më 13.05.2014

PRISHTINË - Videoklipi i këngës "Happy" të Pharrell Williams, tashmë i famshëm dhe i filmuar nëpër qytete të ndryshme nëpër botë, më në fund u...
MË SHUMË
 
Karrota dhe Ogilvy shkëputen  
Lajm lidhur me Udhëheqësia në Kosovë më 02.04.2014

PRISHTINA - Pas 8 vjetësh bashkëpunimi të suksesshëm, Karrota dhe Ogilvy vendosin të shkëputen, kryesisht si pasojë e krizës globale ekonomike të...
MË SHUMË
 
NEWBORN po ngjyroset për 6 vjetor  
Lajm lidhur me Prodhime në Kosovë më 01.02.2014

PRISHTINË - Për 6 vjetorin e Pavarësisë, Monumenti NEWBORN do të ngjyroset me ngjyrat e kamuflazhit të ushtrive më të shquara në botë, të cilat...
MË SHUMË
 
Ogilvy | Karrota, finalistë në Clio Awards  
Kumtesë lidhur me Njohje në Kosovë më 16.04.2013

NEW YORK - Ogilvy | Karrota është futur në rrethin e ngushtë për çmimin prestigjoz Clio Awards, edicioni i 54-të vjetor i të cilit do të mbahet në...
MË SHUMË
 
NEWBORN të ri-ngjyroset sërish nga qytetarët  
Lajm lidhur me Prodhime në Kosovë më 15.02.2013

Shiko këtu ndodhinë në Facebook PRISHTINË - Kompania Ogilvy | Karrota, që realizoi monumentin NEWBORN për Ditën e Shpalljes së Pavarësisë së...
MË SHUMË
 
Vizitë fëmijëve në fshatërat e veriut të Kosovës  
Kumtesë lidhur me Ekipi ynë në Kosovë më 19.12.2012

MITROVICË - Po bëhet viti i dytë me rradhë, në diçka që po shndërrohet në njëfarë tradite, që Ogilvy | Karrota po organizon vizitë në fshatërat më...
MË SHUMË
 
Raiffeisen Bank na përzgjedh sërish  
Kumtesë lidhur me Promo & Ndodhi në Kosovë më 05.10.2012

PRISHTINË - Për herë të dytë rradhazi, Ogilvy | Karrota përzgjidhet nga Raiffeisen Bank për organizimin e festës së tyre të fundvitit 2012, në...
MË SHUMË
 
Ogilvy | Karrota në Panairin Financiar  
Lajm lidhur me Ekipi ynë në Kosovë më 27.09.2012

PRISHTINË - Me rastin e hapjes së Panairit Financiar, në Swiss Diamond Hotel, të organizuar nga Shoqata e Bankave të Kosovës, në bashkëpunim me...
MË SHUMË
 
Prishtina, pakëz më e bukur  
Kumtesë lidhur me Ekipi ynë në Kosovë më 24.09.2012

PRISHTINË - Udhëheqësi Kreativ i Ogilvy | Karrota, Pleurat Spahiu, realizoi projektin e tij vetanak të përzgjedhur në kuadër të iniciativës "Street...
MË SHUMË
 
Ogilvy | Karrota publikon websitein e ri  
Kumtesë lidhur me Web & Lojëra në Kosovë më 16.09.2012

PRISHTINË - E dijmë, është shumë e turpshme. Ka kaluar kohë shumë, shumë e gjatë, prejse kemi vendosur ta publikojmë website-in e ri. Por, disi, kjo...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0