Karrota   Rruga UÇK, Prishtinë, Kosovë   +381 38 232 333   +386 4999 4999   e-mail
 
Po, ne i kemi bërë këto 
Identiteti i ri i PTK | 2007

Korporata më e madhe publike në vend, Posta dhe Telekomi i Kosovës, kërkoi ndryshim...MË SHUMË
Klienti PTK

Krijo ekipin tënd | 2010

Për ta promovuar pruduktin "Fol me 10" të Z mobile ishte paksa sfiduese. Një sondazh...MË SHUMË
Klienti Z mobile

Monumenti NEWBORN - 5 | 2013

I zbuluar për herë të parë në ditën e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 17...MË SHUMË
Klienti Qyteti i Prishtinës

Londra është më afër se që mendon | 2003

Prodhimi kreativ i posterit, kartolinës dhe pyetësorit për lojën shpërblyese të...MË SHUMË
Klienti British Airways

Edhe rryma është produkt që blehet e kursehet | 2007

Na u kërkua të krijojmë një fushatë sensibilizuese, që t'ua bëjmë konsumatorëve me...MË SHUMË
Klienti Unioni Europian

E kuqe pa turp | 2012

Për të promovuar lojën shpërblyese me kapakë të Kuqalashes për festat e fundvitit,...MË SHUMË
Klienti Birra Tirana

O sa mirë me qenë shqiptar | 2004

Logo dizajni për "Tifozat Kuq e Zi", adhuruesit e Kombëtares Shqiptare, e cila...MË SHUMË
Klienti Klientë tjerë

Sempre - gjithmonë, gjithkund | 2011

Të futura rishtas në treg për t'u përballur denjësisht me një produkt të importuar...MË SHUMË
Klienti Sempre

Imazhi i korporatës së Z mobile | 2010

Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve...MË SHUMË
Klienti Z mobile

Duaje tënden | 2011

"Duaje tënden" është një nismë në bashkëpunim me Lëvizjen VETËVENDOSJE! me qëllim...MË SHUMË
Klienti Vetëvendosje

Kah me shku? | 2011

Ky website është nismë e jona vetanake, për të kontribuar në shërbimet shqiptare...MË SHUMË
Klienti Karrota

Fol sa të duash, çka të duash | 2010

Mixha u bë i famshëm në internet nga dy intervista të tij në TV Klan Kosova, ku ai...MË SHUMË
Klienti Z mobile

Monumenti NEWBORN | 2008

Vetëm 11 ditë para se të ndodhte, ne na erdhi një ide që do ta ngjallte edhe më...MË SHUMË
Klienti Qyteti i Prishtinës

Identiteti i ri i Vala | 2007

Duke qenë operatori i vetëm në Kosovë asokohe, Vala 900 ndërmorri një sërë...MË SHUMË
Klienti Vala

Projekti i fundit (nga 173)
Dhurata jonë për ju sivjet, është një sfidë e cila edhe të argëton edhe të bën ndihmës të babadimrit, sepse duke skiju ke me i mbledhë dhuratat të... MË SHUMË
 
Shih edhe Web & Lojëra | Karrota |
 
Po, ne i kemi fituar këto 
 
Me pak fjalë
 
Themeluar në vitin 2005, Karrota është kompania e vetme në rajon e shpërblyer me Luanin e Artë në Cannes, për krijimin e Monumentit NEWBORN. Sot, ne jemi kompani udhëheqëse në fushat e reklamimit dhe komunikimit të marketingut në Kosovë.
Me shumë dashuri
 
Të përkushtuar ndaj produksionit kreativ dhe përdorimit inovativ të mediave, jemi të specializuar në fushata reklamimi, markë dhe identitet, dizajn & publikime, media interaktive, marrëdhënie me publikun, menaxhim ndodhish (evenimentesh), promocione dhe menaxhim mediash.
 
Ylli i muajit
 Albiana Ajeti Turbedar
Prill 2013
 
Sepse u bë nënë duke pruar në botë një djalë shumë të bukur, Arasin, anëtarin më të ri të familjes sonë të madhe.

 
 Cicërrimat e fundit
 

Google+
 Nga fjalorthi
 
Product positioning  
Pozicionim i produktit  
Perceptimi i një produkti a shërbimi nga klienti, krahasuar me atë të produktit a shërbimit konkurrent.
Shihe fjalorthin e marketingut
 
 Vende pune
 
Rast për praktikë
Nëse je student që ëndërron të punojë në lëmitë e reklamimit dhe marketingut, ose po i ndjen xixat e kreativitetit që duan të t'eksplodojnë, ky është... MË SHUMË
 
Mos e humb shpresën
Edhepse në këtë moment nuk kemi vende të lira pune me pagesë, ne vazhdimisht duam të shohim talentin dhe do kishim dëshirë ta shihnim CV-në dhe punën... MË SHUMË
 
  
 
Tash, ti na thuaj diçka... :)
Mendimi yt vlen shumë për ne. Prandaj, të lutemi shumë të na thuash 2-3 fjalë për ekipin tonë, punën që bëjmë, të arriturat tona, apo çkado tjetër që të bie ndërmend. Duam ta dëgjojmë.
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0