Tung : Blog : Granit Doshlaku
 
Granit Doshlaku | 1 artikull
 
Graniti është një persion i apasionuar me SEO (optimizim makinash kërkimi)/Link Bulding dhe i ka obsesion rezultatet. Mirret me Inbound Marketing (marketing tërheqës) që nga viti 2010.

Në 2009 krijoi website-in e tij të parë, ABCShqip (blog i thjeshtë në Wordpress). Aty gjeti kënaqësinë në ndërtimin e website-ve, të cilat vazhdon t'i bëjë për qejf.

Në 2010 e takoi SEO-n dhe ra në dashuri në shiim të parë. Ajo e mahniti se si funksiononte dhe ky vendosi të mësonte më shumë për këtë industri. Rezultati më i mirë në fillet e punës me SEO ishte pozita nr.4 në Google, për termin e kërkimit 'watch world cup 2010 online' gjatë kampionatit.

Në 2011 filloi punën si Link Bulder në NextSEO, ku punoi për tre muaj (gjatë pushimeve verore). Puna në këtë kompani ishte vendimi më i mirë i tij jetësor.

Në 2012 ai sërish u kthye në NextSEO si Link Builder. Puna në këtë kompani, e sidomos bashkëpunimi me SEO-istë të tjerë të talentuar, e ka ndihmuar Granitin të bëhet jo vetëm SEO-ist më i mirë, por edhe e ka përparuar si personalitet.

Aktualisht po punon në website-n e tij më të ri, Poezi Shqip, si dhe në ndërkohë vazhdon aftësimin e tij të vazhdueshëm në SEO/Link Building..
 
Integroni SEO-n në fushatën tuaj të marketingut online  
Nga Granit Doshlaku në Shqipëri e Kosovë më 02.02.2013 me komente
Etiketat: Reklamim, Shqip, Markë, Kulturë, Programim, Ekonomi, Internet, Marketing, Media, Shkencë, Sociale, Teknologji, Web Dizajn

SEO qëndron për Search Engine Optimization (sq. optimizimi i faqes për makinat e kërkimit). Kur flasim për makina të kërkimit mendja na shkon...
Më shumë
 
Rekomandoje këtë faqe
 
Sygjeroje ndonjë temë
Shfrytëzoje këtë hapësirë të komenteve, për t'u sygjeruar tema autorëve të blogut. Edhepse ky blog i dedikohet reklamimit edhe fushave që ndërlidhen me të, nuk do të thotë se nuk mund të diskutojmë e debatojmë edhe për tema të tjera.
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0