Tung : Blog : Bardhi Haliti
 
Bardhi Haliti | 1 artikull
 
Bardhi Haliti (1985) punon si dizajner grafik i pavarur në Prishtinë. Më herët ka punuar për studio të ndryshme si 2x4 (NYC), Andrew Sloat (NYC), RoAndCo (NYC), Modern Identity (NYC). Ekspozitat më të fundit përfshijnë: Inflation of Radical Phases as Opposed to a lack of Radical Action (Beograd, Serbi dhe Jan Van Eyck në Maastricht, Holandë (2011), Perspectiva (Prishtinë, 2010), Ideologjia e dizajnit (Residence Palace, Bruksel & Beograd Design week (2009)). Puna e tij është publikuar në IdN Magazine, Graphic Magazine, etj.

Bardhi aktualisht është student magjistrature në Werkplaats Typografie ArtEZ Institute of the Arts në Arnhem, Holandë.
 
Bankënotat zvicerane  
Nga Bardhi Haliti në Kosovë më 10.01.2012 me komente
Etiketat: Shqip, Markë, Studim projekti, Kreative, Dizajn, Dokumentar, Ekonomi, Inspiruese, Shtyp, Publike, Tipografi

Kur pata ndëgjue për nji konkurs për ridizajnim të bankënotave zvicerane m'patë ardhë shumë çudi, jo përshkak se k’to bankënota nuk kishin nevojë...
Më shumë
 
Rekomandoje këtë faqe
 
Sygjeroje ndonjë temë
Shfrytëzoje këtë hapësirë të komenteve, për t'u sygjeruar tema autorëve të blogut. Edhepse ky blog i dedikohet reklamimit edhe fushave që ndërlidhen me të, nuk do të thotë se nuk mund të diskutojmë e debatojmë edhe për tema të tjera.
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0