Tung : Blog : Valon Sopi
 
Valon Sopi | 1 artikull
 
Valoni është dizajner grafik i specializuar në projektet për web. Udhëheqës kreativ në boldUnderline. llc, Valoni krijon zgjidhje strategjike për klientët në industritë e ndryshme në Kosovë. I diplomuar nga Montclair State University School of Art & Design në drejtimin e Dizajnit Grafik, Valoni ka punuar për kompanitë si NBA, Oxfam America dhe New York Film Academy, gjatë qëndrimit të tij 9 vjeçar në Shtetet e Bashkuara.

Në Kosovë i udhëheq projektet si konsulues dhe ekzekutues kreativ në boldUnderline. llc për — Ipko Foundation, Kosova Airlines, Lëvizja FOL, INPO, IPOL, Klinika Gjermane e Syrit, dhe klientë të tjerë në sektorin privat dhe atë publik. Poashtu, avokimi i dizajnit të mirë dhe biznesit të dizajnit janë parimet kryesore në punën e tij ditore.
 
Newborn: In more Ways than One  
Nga Valon Sopi në Kosovë më 28.02.2008 me komente
Etiketat: Reklamim, Art, Kreative, Kulturë, Anglisht, Inspiruese, Dizajn prodhimesh, Publike, Sociale

Up to this point I thought art was something you have a gift for and something you do just to show everyone how well you can do something you enjoy....
Më shumë
 
Rekomandoje këtë faqe
 
Sygjeroje ndonjë temë
Shfrytëzoje këtë hapësirë të komenteve, për t'u sygjeruar tema autorëve të blogut. Edhepse ky blog i dedikohet reklamimit edhe fushave që ndërlidhen me të, nuk do të thotë se nuk mund të diskutojmë e debatojmë edhe për tema të tjera.
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0