Tung : Blog : Fatos Bogujevci
 
Fatos Bogujevci | 1 artikull
 
Fatosi është një dizajner i vyeshëm dhe punëtor, me përvojë në dizajn grafik, animacion dhe dizajn interaktiv. Për momentin jeton në Manchester, Britani e Madhe, pasi që kaloi dy vjet shumë produktive në Kosovë, si Udhëheqës Kreativ në Ogilvy | Karrota.

Është i diplomuar në University of Salford, Angli, drejtimi Dizajn Grafik.
 
The responsibilities that accompany graphic design are my subject of choice from which I have based this essay. This title covers a wide range of...
Më shumë
 
Rekomandoje këtë faqe
 
Sygjeroje ndonjë temë
Shfrytëzoje këtë hapësirë të komenteve, për t'u sygjeruar tema autorëve të blogut. Edhepse ky blog i dedikohet reklamimit edhe fushave që ndërlidhen me të, nuk do të thotë se nuk mund të diskutojmë e debatojmë edhe për tema të tjera.
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0